Tax free winkelen


TAX FREE WINKELEN - DONDERDAG 27 NOVEMBER 17.00 - 20.00 uur

Op donderdag 27 november van 17.00 uur tot 20.00 uur is er in onze winkel aan de 3e Pijnackerstraat 9 in Rotterdam – Noord een speciale V.I.P. avond, waarbij u op alle artikelen en dieren een korting ontvangt van 21 procent.

Tijdens deze speciale V.I.P. avond kunt u op uw gemak onze winkel bezoeken, genieten van heerlijke hapjes en drankjes, en ontvangt u op alle artikelen en dieren een speciale korting van 21 procent.

Ook maakt u op deze speciale V.I.P. avond met uw kassabon kans op leuke prijzen, zoals een snackpakket voor uw huisdier, of op cadeaubonnen van 25 euro.

Iedere klant die op deze avond onze winkel bezoekt ontvangt ook een zgn. “goodiebag”, ruim gevuld met snacks, speelgoed, enz…..
Kortom, voldoende redenen om deze avond vrij te houden voor een bezoek aan onze winkel, en te profiteren van alle aanbiedingen.

Graag tot ziens in onze winkel,

Susan en Ivo
Discus Ria van den Hoven

Spelregels: deze actie geldt alleen op donderdag 27 november 2014 van 17.00 tot 20.00 uur – niet op aanbiedingen – alleen op artikelen op voorraad en afgehaald in onze winkel – op deze avond kunnen geen cadeaubonnen worden ingeleverd.