de winkel vol dierplezier... ...al meer dan 100 jaar!    

 

de winkel vol dierplezier...

...al meer dan 100 jaar!

 

 

Stichting Dierbaar


Discus Ria van den Hoven is gecertificeerd met het dierenwelzijnskeurmerkDierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er maar tachtig over zo'n certificaat.

Extra zekerheid voor jou en je huisdier!
Een Dierbaar-gecertificeerde ondernemer heeft gespecialiseerde kennis van verschillende diergroepen, weet alles over kwalitatieve huisvesting en diervoeding, en is in staat een gedegen advies te geven over diergeneesmiddelen en bestrijdingsmiddelen. Bovendien heeft een Dierbaar-gecertificeerde ondernemer altijd een vaste relatie met een dierenarts om de gezondheid van huisdieren te waarborgen.

Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector.

Op maandag 2 november j.l. bezocht de Rotterdamse wethouder Wijbenga de dierenwinkel aan de Zwart Janstraat 81 in Rotterdam om het felbegeerde Dierbaar-keurmerk officieel uit te reiken aan de ondernemers Susan en Ivo Pelk van Discus Ria van den Hoven.
Susan: "ik wist eigenlijk wel dat we alles op orde hebben, maar het was toch wel spannend. We hebben een Dierbaar-inspecteur op bezoek gehad die ons grondig heeft doorgelicht. Hij controleerde of we de verzorging, voeding en hygiëne van de dieren volgens de strikte Dierbaar-normen geregeld hebben. Daarnaast checkte hij of we de juiste papieren hebben en of we vaste protocollen gebruiken. Dat bleek helemaal in orde en nu mogen we het Dierbaar-keurmerk voor de duur van één jaar hanteren. Klanten weten daardoor precies waar ze aan toe zijn en hebben de zekerheid dat ze altijd een verantwoord advies krijgen voor hun huisdier."

Dierbaar: voor tevreden huisdieren en tevreden klanten.
De liefde en warmte die een huisdier je kan geven is fantastisch. Logisch dat je dan het beste wilt voor je dier. Kiezen voor een gecertificeerde dierenspecialist betekent deskundigheid, goede voorlichting en een verantwoorde verzorging van je huisdier. Let dus op het Dierbaar-keurmerk als je een dierenspeciaalzaak bezoekt.
Bedrijven met het Dierbaar-keurmerk vind je op www.dierbaar.nl.

Graag tot ziens in onze winkel,
Susan en Ivo, Discus Ria van den Hoven
Zwart Janstraat 79-81 - Rotterdam