de winkel vol dierplezier... .. al meer dan 110 jaar!    

 

de winkel vol dierplezier...

.. al meer dan 110 jaar!

 

 

Lucie, onze parkiet


Dit is Lucie.

Lucie is een jong grasparkietje. De meeste bezoekers van onze winkel hebben Lucie inmiddels al gezien, want ze staat gezellig in haar kooi naast de kassa.

Soms is ze ook uit haar kooi en zit ze boven op de kassa of ergens anders, want ze is erg nieuwsgierig. In de avond en in het weekend gaat ze vaak gezellig met ons mee naar huis. Zie ook https://www.facebook.com/discusriavandenhoven/videos/2040886386152974/
Lucie is dus niet te koop, maar we hebben veel familieleden van Lucie, die wel met je mee kunnen. We hebben altijd een ruime keus in jonge parkietjes van alle kleuren. Natuurlijk hebben we ook de benodigde toebehoren, zoals een kooi, voeding e.d.

Uiteraard informeren we je bij aankoop ook uitgebreid over de verzorging en wordt een informatiefolder, waarin je alles nog eens goed kunt nalezen, meegegeven.

 Wij hebben weer een grote sortering jonge en tamme GRASPARKIETJES in onze winkel. Leeftijd ca. 6 - 8 weken in vele kleuren zoals groen, geel, blauw, wit, bont enz. nu vanaf € 14,95 per stuk.

Kom snel kijken in onze winkel!!!