de winkel vol dierplezier... .. al meer dan 110 jaar!    

 

de winkel vol dierplezier...

.. al meer dan 110 jaar!

 

 

Sneltekenaar - karikaturist


Nieuw: een grappige tekening van jouw huisdier!

Heb je altijd al een grappige karikatuur van je huisdier willen laten schetsen? Grijp nu je kans!

Op zaterdag 8 oktober 2022 van 10.00 tot 16.00 uur is sneltekenaar Ronald Kronenburg aanwezig in onze winkel aan de Zwart Janstraat Rotterdam. Ronald Kronenburg is beeldend kunstenaar, schilder en tekenaar. Sinds 1999 is hij beroepsmatig werkzaam onder de bedrijfsnaam Atelier Kronenburg. In de loop der jaren heeft Ronald het als karikaturist erg druk gekregen met het tekenen van karikaturen van dieren bij dierenwinkels en allerlei soorten evenementen. Wij zijn dan ook erg trots en blij dat hij op deze dag júllie huisdieren in ónze winkiel komt tekenen.

Van elk dier tekent deze getalenteerde sneltekenaar in 5 á 6 minuten live op locatie een goed gelijkende karikatuur van je huisdier. Kun je jouw huisdier niet meebrengen maar wil je wel heel graag een tekening laten maken? Dit kan live ook op basis van een foto.

Lijkt het jou ook leuk om een karikatuur van jouw huisdier getekend te hebben? Of misschien wel van jullie samen? Kom zaterdag 8 oktober naar onze winkel Discus Ria van den Hoven, Zwart Janstraat 81 Rotterdam en laat je huisdier tekenen. (vanaf € 10,-)