de winkel vol dierplezier.. ..al meer dan 110 jaar      

 

de winkel vol dierplezier..

..al meer dan 110 jaar

 

 

 

Adtab kauwtabletjes


ADTAB KAUWTABLETTEN HOND EN KAT, EEN SIMPELE VLO- & TEEKBESCHERMING.

AdTab doodt aanwezige teken en vlooien op jouw hond snel, teken binnen 8 uur en vlooien binnen 6 uur. Bij katten zijn teken binnen 18 uur en vlooien binnen 8 uur gedood. Deze werking houdt minimaal 30 dagen aan. Geef je hond of kat elke maand een kauwtablet bij het eten of binnen 30 minuten na het eten voor een continue bescherming. Jouw hond of kat zal dol zijn op de smakelijke AdTab kauwtablet. De tablet met vleessmaak wordt goed geaccepteerd: studies tonen een 100% succesvolle toediening bij honden aan, bij katten 99% succesvol. Deze smakelijke kauwtablet met vleessmaak is ook nog eens klein van formaat. Dit maakt het behandelen nog eenvoudiger.

AdTab voor honden is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen: voor honden van 1,3 tot 2,5 kg - voor honden van 2,5 tot 5,5 kg - voor honden van 5,5 tot 11 kg - voor honden van 11 tot 22 kg - voor honden van 22 tot 45 kg. AdTab voor katten is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen: voor katten van 0,5 tot 2,0 kg - voor katten van 2,0 tot 8,0 kg.

Hoe werkt AdTab?

AdTab bevat de werkzame stof lotilaner, dat het zenuwstelsel van vlooien en teken verstoort en ze zo snel doodt. Het product doodt vlooien die al op je hond zitten binnen 6 uur, op je kat binnen 8 uur en teken die al op je hond zitten binnen 8 uur, op je kat zijn de teken binnen 18 uur gedood.  AdTab werkt enkel in op deze vlooien en teken en is een maand werkzaam. AdTab is klein van formaat en is verkrijgbaar in verschillende doseringen zodat je zorgeloos de juiste dosering voor jouw hond of kat kunt kiezen. Kies het juiste formaat op basis van gewicht van je hond of kat en geef ze één keer per maand AdTab.