Trimsalon


Hondenkapsalon van den Hoven is reeds sinds vele jaren het bekende en betaalbare adres voor de vachtverzorging van uw hond.


Diverse ervaren trimsters staan voor u klaar voor het knippen, plukken, scheren en/of wassen van uw hond.
U kunt bij ons terecht voor het knippen van de nagels van uw konijn of cavia.

Bij de behandeling van uw hond in onze trimsalon mag u er bij blijven, als u dat wil, hoewel sommige dieren meer ontspannen zijn zonder de eigenaar er bij. 

Vergeet niet dat de vachtverzorging belangrijk is voor het hele jaar en niet alleen met mooi weer!
Uiteraard zijn er voor veel rassen zomer- en wintermodellen te knippen, afhankelijk van het seizoen.

Houdt u niet van gespat in uw badkamer? In de trimsalon kan uw hond ook alleen worden gewassen. Dit is inclusief het föhnen, vachtmassage, borstelen, kammen, oren schoonmaken, nagels knippen en het controleren van de anaalklieren. Zeker voor kortharige honden helpt het enorm tegen verharing en de prijs van een behandeling is goedkoper dan u denkt.

Ook voor het alleen knippen van de nagels, uitdrukken van de anaalklieren of schoonmaken van de oren kunt u terecht in de hondenkapsalon.

In de trimsalon vindt u ook leuke cadeau-artikelen met honden- en kattenafbeelding, zoals b.v. deurmatten, mokken, beeldjes, spaarpotten, paraplu's, klokken enz... Sommige artikelen zijn zelfs in 100 rassen leverbaar.

Hondenkapsalon van den Hoven is gevestigd in de 3e Pijnackerstraat nr. 11, net om de hoek van de Zwart Janstraat, dus dicht bij (ca. 100 m.) onze dierenspeciaalzaak.

Kom eens langs, bel voor meer informatie naar 010 - 265 08 06, of kijk op www.hondenkapsalonvandenhoven.nl

Foto's trimsalon