Wie zijn wij

Onze winkel was sinds 1971 gevestigd aan de 3e Pijnackerstraat 9 in Rotterdam-Noord en is vanaf
begin mei 2019 verhuisd naar de Zwart Janstraat nrs. 79 en 81, 3035AM Rotterdam.
Deze nieuwe winkelruimte is direct om de hoek in de winkelstraat, nog geen 100 meter van de oude locatie.
De hondenkapsalon blijft aan de 3e Pijnackerstraat.

Wij zijn aangesloten bij Discus, de inkooporganisatie met meer dan 100 winkels in Nederland, en ook lid van Dibevo, de vakorganisatie in de dierenbranche.

Onze winkel staat voor service en professionaliteit.
Wij staan met raad en daad klaar om u het beste advies te geven en doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Er is “stop en shop” parkeren in onze winkelstraat, waardoor u voor het eerste half uur slechts 10 cent betaalt. Met grote of zware aankopen helpen wij u desgewenst met vervoer naar uw auto en het inladen.

In onze dierenafdeling vindt u diverse koudwater- en tropische vissen, knaagdieren zoals hamsters, muisjes, tamme ratjes, cavia’s en konijntjes, tropische vogels, parkietjes, dwergpapegaaitjes en valkparkieten, enz.
Bij aanschaf van een dier wordt u uitgebreid voorgelicht over de verzorging en wordt als ondersteuning een verzorgingsfolder meegegeven.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in honden- en kattenartikelen, met een ruim assortiment in premium voeders van topmerken tegen zeer gunstige prijzen.
Total Bite is ons premium huismerk en deze voeding is van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd.

Daarnaast is er een grote aquariumafdeling met tropische vissen en koudwatervissen. 
Wij zijn tevens gespecialiseerd in aquascaping. In onze winkel staan enkele  aquaria ingericht als voorbeeld en u kunt alle informatie krijgen over hoe u zelf zo’n “levend  schilderij” zou kunnen maken. Ook alle toebehoren voor aquariumvissen, zoals aquaria, filters, pompen enz. vindt u in deze aquariumafdeling, evenals levend visvoer.

Maar ook voor vogel- en knaagdierliefhebbers hebben we een uitgebreide keus. In onze winkel kunt u kiezen uit een ruim aanbod van knaagdier- en vogelkooien, voeders, snacks en speelgoed.
Daarnaast is er een grote aquariumafdeling met tropische vissen en koudwatervissen.
Ook alle toebehoren voor aquariumvissen, zoals aquaria, filters, pompen enz. vindt u in deze aquariumafdeling, evenals levend visvoer.

In onze webshop www.riavdhoven.nl kunt u online uw boodschappen bestellen, en deze worden in de omgeving van onze winkel door onze besteldienst gratis bij u aan huis bezorgd. Woont u wat verder vanaf onze winkel, dan worden de bestellingen per post verstuurd.

Bovendien zijn wij ruim gesorteerd in speelgoed, snacks, benches, kattenbakken, reisboxen, verzorgingsartikelen en manden voor hond en kat. Alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het complete assortiment en de goede sfeer zorgen ervoor dat een bezoek aan onze winkel een ultieme belevenis is voor u én voor uw huisdier.

De meeste van onze klanten maken gebruik van onze klantenkaart. Met deze gratis klantenkaart spaar je voor cadeaubonnen van tien euro, die weer kunnen worden besteed in onze winkel. U hoeft geen bonnetjes te sparen of stempels te vergaren, want alles wordt keurig bijgehouden op de klantenkaart op onze kassa's. Heeft u nog geen klantenkaart? Vraag hem hier aan.

Wij zien u graag in onze winkel!

Susan en Ivo

Ons team

Maak kennis met onze medewerkers

Historie

Ons bedrijf bestaat al sinds 1908.

Foto's

Bekijk hier onze foto gallerij